Maatschappelijke zorg

Bloeien in je wens, eigenwaarde, vertrouwen of ander doel.

Wat kan jou helpen in een proces.

Het proces... vanuit (h)erkenning maar ook probleemwaarneming en inzicht in jouw weg.

Het zien van mogelijkheden en het realiseren van een persoonlijke oplossing, wat kan wel!

Met een analytisch, intuïtief en creatief vermogen, geschoolde en veelzijdige ervaring in de bijzondere brede maatschappelijke en ondernemers branche begeleid ik buiten de dagelijkse cursisten/klanten, binnen Create Wise ook anderen. Dit om jezelf, de organisatie en/of je bedrijf te laten groeien.

Hoe bereik je een wens of doel?
Het enige wat nodig is... is de wil, actie en in jezelf willen investeren.

Annuska kan je professioneel en met veel ervaring begeleiden. Vanuit onzekerheid, angst, burn-out, verlies, rouw, chronisch ziek, beperkt, trauma, verslaving, huiselijk geweld, etc.

We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt. In een veilige fijne ruimte en waar jij je goed bij voelt.Een positieve verandering voor jezelf!

Voel je vrij om te vragen naar een vrijblijvende kennismaking.
Ook mogelijk vanuit een WMO / PGB indicatie.
info@createwise.nl

Wat mensen zeggen

"Blij met waar ik nu sta. Waardevol en heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Door Annuska haar begeleiding heb ik meer ruimte en vrijheid gekregen om verder te gaan"

"Wat een heerlijke warme locatie en fijne sfeer, het voelde gelijk goed. Geleerd hoe ik met mijn verdriet en pijn om kan gaan en ben nu veel sterker. Dankbaar en heb er weer zin in!"

"Met haar ervaring en kennis voel je je echt gehoord en is er een 'echte' hele fijne verbinding. Ik sta op de wachtlijst voor een psycholoog maar denk dat ik die niet meer nodig heb"

"Annuska heb ik leren kennen als een empathisch, intuïtief, fijn en eerlijke vrouw die geen oordeel heeft en waar alles veilig bespreekbaar is. Haar kennis is groot en vond het heel bijzonder hoe ze de juiste handvatten wist te geven en het heel vertrouwd voelde"

"Na twee keer kon ik al veel makkelijker mijn angst en onzekerheid omzetten naar vertrouwen, ik begrijp mijzelf nu veel beter"

Ook voor zelfstandig ondernemer/leidinggevende/organisatie/etc.

"Annuska heeft het talent om aan te voelen waar je stokt in je ontwikkeling en wat je kunt leren/doen om verder te groeien. Ze reikt je deze mogelijkheden met respect en ruimte aan, zodat je zelf kunt kiezen hoe je hiermee verder wilt. Zo heeft Annuska mij vooruit geholpen in m'n rol en houding als zelfstandig ondernemer. Ze zorgt voor veiligheid en een prettige sfeer en is een open en eerlijke gesprekspartner"